THE V GOLF CLUB
VietaEžeraičių g., Vilnius
Plotas760 m²
Metai2017
StatusasRealizacija
Formos griežtumą ir aktyviai išreikštą horizontalų pastato charakterį padiktavo nuolat prižiūrimo „The V Golf Club“ golfo aikštyno švelni plastika su autentiška gamtine aplinka. Golfo aikštynas įrengtas pagal Amerikos golfo asociacijos standartus ir priklausantis geriausių pasaulio golfo kurortų asociacijai „Pre-ferred Golf”, todėl neužgožiant esančios aplinkos, projektuojama vientisa, skirtinga apdaila neperkrauta erdvė. Pagrindinis dėmesys nukreiptas į didžiulius vitrininius langus, pro kuriuos matosi banguotos kalvos, natūralūs ežerai. Vyrauja lakoniškos formos, išgrynintos plokštumos. Pilki tonai, kontrastuojantys su sodraus atspalvio kietmedžio lentomis, kuria jaukų interjerą.
Komanda: Vidmantas Kančiauskas, Natalija Baran, Taura Šerkšnaitė, Vilius Bružas.
APDOVANOJIMAI:
Konkurse „Tendencijos 2018“ 1-oji vieta geriausio visuomeninio interjero kategorijoje.
Konkurse „Geras dizainas 2018" 3-oji vieta geriausio interjero dizaino kategorijoje.